Firmaet havde for nyligt købt et flot hus langs stranden til nærmest ingen penge, taget grunden i betragtning. Det var der skam også god grund til, da huset havde brug for mere end et par kærlige hænder, og en spand penge for at blive istandsat. Det var også det der var planen, og så med hensyn på videresalg til en fed fortjeneste bagefter. Det der skulle renoveres inkulderede alt fra tag, vægge, vinduer og en terrasse udenfor så man rigtig kunne nyde udsigten ned til vandet. Terrassen var derfor også et af hovedpunkterne for renoveringen, og utrolig vigtig at den blev flot. Da vi selv var et håndværkerfirma kunne vi klare det meste af det selv, dog var det skulle der stadig lægges en del penge i materialer og m.m. og fundet ud af hvordan vi ville have det hele til at se ud.

Restaurering af huset

Vi kom hurtigt igang med huset, og der var heldigvis ikke alt for mange uforudsete problemer der kom frem undervejs. Vi fik hurtigt lavet taget først, efterfulgt af vægge og vinduer. På bare et måneder var huset mere eller mindre færdigt. Det var gået rigtig stærkt og vi var rigtig stolte af vores arbejde. Med den ekstra tid, valgte vi så at investere i terrassen, og så gøre ekstra meget ud af den for at forøge salgsværdien i sidste ende. Vi kontaktede så Lumon, da vi kender dem og tidligere har sat flere af deres udestuer op.

Glasudestue med foldeglas

Vi valgte derfor at udbyg terrassen til en udestue, så den kunne blive brugt til helårsbrug. Det var nemlig synd at betale så meget for den udsigt, men ikke være i stand til at bruge den alle 12 måneder om året. Vi valgte også at gå med foldeglas, da det ville bringe noget den frihed tilbage, der som regel er fordelen ved en terrasse frem for en udestue. Efter det hele blev sat op så det ganske imponerende ud, og vi var alle sammen vældig tilfredse med resultat. Det gjorde næsten ondt at vi skulle gå af med det. Men vi fik det solgt, og fik en fed fortjeneste ud af det.

Posted in: Byggeri.
Last Modified: september 24, 2019