Er der noget bedre end at spare penge? Nej, det kan jeg heller ikke komme i tanke om. Jeg er blevet mere bevidst om at spare penge, hvor jeg kan. Mad går jeg ikke ned på, da jeg gerne vil have en god bøf engang imellem og et godt glas vin. Jeg er begyndt at cykle oftere i stedet for at tage bilen, for at spare på benzinen og få lidt bedre kondi. Derudover er jeg mere opmærksom på at huske at slukke for lyset rundt omkring i min bolig, når jeg forlader rummet. Generelt har jeg øget fokus på at spare på strømmen i hele boligen. Varigheden på de bad jeg tager, de er også forkortet. Derfor er jeg af den overbevisning, at jeg har sparet på alle de punkter jeg kunne, som giver en betydelig værdi i sidste ende.

Den anden dag snakkede jeg sammen med en bekendt over en kop kaffe. Jeg fortalte stolt over at jeg sparede et par tusind kroner om året ved de tiltag, jeg havde foretaget mig. Min bekendte kom med et rigtig godt tip, jeg slet ikke kendte til i forvejen. Et der faktisk har rigtig mange fordele, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer.

Det drejer sig om faavarmen.dk som laver isolering i Ballerup men også til resten af Sjælland. De laver isolering af hulmur og så tænker du måske, hvordan sparer jeg penge på det? Det er da en udgift at få nogen til at isolere hulmur. Ja, det er det også, men der kan spares mange penge på varmeregningen ved at få lavet isolering. Derudover kan der fratrækkes håndværkerfradrag og fradrag fra sparet varme ved at få isolering af hulmur – Læs mere her for isolering i Roskilde

Nu lyder det meget mere fristende, ikke sandt? I kan læse uddybende om isolering af hulmur på faavarmen.dk og gør noget godt for dig selv og miljøet.