Som regel er det altid dejligt at få ny bolig og man glæder sig til sit nye hjem. Det kan også være vemodigt med alle de gode gamle minder men et kapitel er ved at lukke i, mens et nyt starter. Mit vennepar har endelig fundet deres drømmebolig og fik for nyligt underskrevet købsaftalen på den nye bolig. De er vist også ved at få lukket en aftale med en køber af deres nuværende bolig. Det er lækkert, når den slags går gnidningsfrit. Der er mange til man skal huske på, når man skal flytte og mange omkostninger.

De synes, det var svært at finde et godt og billigt flyttefirma. De prøvede at høre mig om mine anbefalinger, men jeg havde desværre ikke rigtig nogen. Vi søgte lidt sammen og fandt frem til Primoflyt.dk. Det er et billigt flyttefirma, som tager opgaver i København og omegn. Det gode ved Primoflyt er, at de var super nemme at snakke med og mit vennepar kunne rigtig godt lide måden de kører deres priser på. Det fungerer på den måde, at man betaler pr. påbegyndt halve time. et fast lavt beløb afhængigt af om man vil have en, to eller tre flyttemænd til opgaven. De bruger en flyttevogn på 20m3 og tager du 2 eller 3 flyttemænd, så tager de også en lift med.

Det smarte ved en fast pris pr. påbegyndt halve time er, at hvis en flytning fx. tager 1 time og 24 minutter, jamen så betaler du kun for 3 halve timer, hvorimod mange andre flyttemænd ville tage betaling for 2 timers flytning. Derudover er det faktisk en billig flytning, man får ved at benytte Primoflyt.dk. Venneparret havde en meget god oplevelse med dem og var trygge ved det hele vejen igennem. Flyttemændene passede godt på deres ejendele, når de skulle have dem ud af den gamle bolig og ind i den nye bolig.

Prøv Primoflyt, hvis du bor i københavnsområdet og gerne vil have et billig flyttemand i københavn.