Jeg har meget længe haft boet hos mine forældre i Næstved, og har i nogle år haft sparet en god sjat penge sammen til at jeg kunne købe min egen lejlighed i Næstved. Det bliver rart at stå på egne ben og have sit eget sted. Lejligheden er dejlig stor, men trænger til en kærlig hånd. Derfor har jeg fået lavet noget gulvafslibning, så gulvene er blevet flotte. Nu mangler jeg blot at få den malet og her tog jeg fat i Maler Christensen, der er maler i Næstved. Jeg var meget tilfreds med det arbejde, der blev lavet. Nogle opgaver foretrækker jeg klart at give til andre end at prøve at udføre dem selv. Jeg synes godt man kan se forskel på, om folk har malet deres hjem selv. Derfor vælger jeg blot at erkende mine egne begrænsninger.

Nu mangler jeg blot at få købt mig nogle møbler, hvilket er noget jeg ser frem til. Det kan måske lyde snobbet, men jeg vil gerne have helt nye møbler til min lejlighed, så alt er helt nyt når jeg flytter. Jeg har fået kigget på nogle flotte sofaer i Ide-møbler, som jeg rigtig gerne vil have. Derudover har jeg fundet en seng fra drømmeland, der var virkelig behagelig at ligge i. Det eneste jeg ikke har fået klaret/købt endnu, det er køkkenting. Jeg er ikke en af dem, der har brugt hele min ungdom på samle sammen med bestik og tallerkner af Rosendahl mm.

Nu sidder jeg her i min nymalede lejlighed her i Næstved mens jeg skriver dette indlæg og mens jeg sidder og kigger rundt i min lejlighed synes faktisk malingen er blevet virkelig, virkelig flot. Hvis du også mangler en maler i Næstved, så læs mere her. Det kan jeg virkelig godt anbefale, hvis dit hjem trænger til en hånd.