Har du brug for professionel rådgivning når det f.eks. kommer til købsaftale til din lejlighed? Så kan du med fordel tage kontakt med Boligadvokat24. Hos Boligadvokat24 kan du få boligrådgivning i verdensklasse, det opnår Boligadvokat24 med deres mange års erfaring inden, samt rigtig brede kompetencefagelighed. Det vil sige at du trygt kan stole på, at du kan få den hjælp du har brug for, selvom det kan være lidt ude for det almene. Derfor kan du med fordel også komme ved salg af bolig, da Boligadvokat24 sørger for du bliver dækket for tænkelige vinkler.

Boligadvokat med stor kunde tilfredsstillelse!

Hos Boligadvokat24 er kunderne stærkt tilfredse, det er tydeligt når man læser de positive anmeldelser inden på deres Trustpilot, og deres flotte anmeldelser på deres hjemmeside. Det er en refleksion af deres gode spidskompetencer inden for boligrådgivning, så du er sikret den optimale rådgivning til en tilmed rigtig fair pris.

Hjælp til forældrekøb, kig med her

Er du også i tvivl om hvornår forældrekøb kan betale sig for dig og din familie, så kan du tage en samtale med Boligadvokat24 finde ud af hvordan landet ligger. Med deres hjælp er du sikker på at få den rette rådgivning til jeres behov, og på den måde være sikre på at i får den optimale handel for jeres unikke situation. Det kan specielt være fordelagtigt, da der f.eks. kom en ny vurderingslov i 2019, som kan ændre landskabet for mange. F.eks. hvis idéen med forældre købet er med hensigt at barnet en dag skal købe forældrene ud, kan du med fordel gøre det nu. Det er fordi den nye vurderingslov vil forårsage en  prisstigning i bolig værdi, og du kan derfor med fordel sælge boligen nu, da boligen højst må sælges 15% under en offentlig vurdering.

Hvis du er interesseret i at høre mere, eller få et uforpligtende tilbud fra Boligadvokat24, så gå in på deres hjemmeside!

Posted in: Gode råd.
Last Modified: september 25, 2019