Om os

Hvem er Copyrighthouse.dk?

Vi er en online byggeguide, som har valgt at sætte fokus på specialdesignede arkitekthuse. Mange mennesker har en drøm og et ønske om at få deres helt eget hus – som er tilpasset efter deres behov.

Fordelen ved at have et specialdesignet hus er også, at man har mulighed for at præge det, således at det afspejler ens egen – eller familiens – identitet. I det 21. århundrede er det nemlig for mange mennesker – specielt i Vesten – vigtigt at konstruere, definere og fremvise sin egen identitet.

Det kan også være familieforøgelse, der gør, at man har behov for et specieldesignet hus. Måske har man en mindre grund, som man ville være ked af at tage i brug til et kommende byggeri, da man så ville tage noget af haven – en sted, hvor ungerne kan lege, når de bliver store, og hvor man med god grund at opsætte et gynge og/eller legestativ. Netop derfor kan specieldesignede huse være en effektiv løsning for de fleste.

Det behøves ikke at være så dyrt og kompliceret, som det kan hurtigt kan komme til at lyde. På Copyrighthouse.dk kan du f.eks. finde gode råd til at udvide opad, og eller  inspiration til funktionsdygtige huse. Det vil sige moderne huse, hvor man har arbejdet med funktionelle løsninger – som udtrækningssenge, komfurer, bordplader m.v.

Vi vil også sørge for at indsamle information om lavenergi byggematerialer som træ, termoglas og betonelementer.

På Copyrighthouse.dk vil du endvidere kunne finde en masse hjælpe guides til gør-det-selv manden eller damen, samt en masse andre bolig relaterede indlæg.

Vi har en målsætning om altid at levere en masse spændende indhold til vores besøgende, så de ønsker at kommer tilbage og finde inspiration og viden igen.

Har du spørgsmål til indhold på vores hjemmeside, ris, ros eller andet – så er du velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Copyrighthouse.dk

Redaktionen.

Leave a reply

required