Konen og jeg har længe haft planer om at få udskiftet vores væg-til-væg tæppe i stuen. Derfor var vi på udkig efter en kompetent gulvlægger på Sjælland. Efter flere år med tæppet synes vi at det var nødvendigt at få det skiftet ud, da det også var begyndt at lugte efter mange års brug, derudover mistænkte vi også om der kunne være opstået svamp i træet. JM Entreprise var vores redningsmand!

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke ligefrem er den ideelle handyman – derfor var det essentielt at kontakte en gulvlægger som vil være i stand til at ordne vores problem. Grundet mange udbydere på markedet, var det svært for os at danne et overblik over vores muligheder og vælge en gulvlægger beliggende på Sjælland, som vi følte os tilpas med at udføre arbejdet. Forleden havde jeg en snak med min gamle skole ven, der er bosat i Slagelse på Sjælland. Jeg fortalte ham om mit problem og anbefalede at jeg skulle kigge på JM Entreprise, som er beliggende i Maribo. Han havde tidligere benyttet dem, efter at han havde fundet dem på internettet angående en søgning omhandlende nyt tag på Sjælland. Han havde benyttet dem i forhold til at få sat et nyt tag på sit hus. De lavede nemlig også gulvlægning, hvilket var perfekt i forhold til os.

Jeg kontaktede der for JM-entreprise og fik et rigtig godt tilbud på at få lagt et helt nyt gulv.  Vi fik en aftale stablet på benene og inden vi vidste af det, havde vi et helt nyt trægulv. Jeg var helt forbløffet over hvor pænt at det var blevet, samt en kone der udviste endnu mere begejstring over vores nye gulv.

JM-entreprise har i hvert fald styr på deres gulvlæggere på Sjælland. Så hvis man er boende på Sjælland er de i hvert fald værd at kigge på. Derudover havde jeg bemærket at vores tag måske kunne trænge til en renovering. Et godt firma der kan tilbyde et godt nyt tag her på Sjælland, er i hvert fald ikke svært at finde længere takket være JM-entreprise. Vi kontaktede dem igen et stykke tid senere, da vi begyndte at få flere og flere problemer med vores tag. Det er et gammelt hus vi bor i, så det var klart at der var nødt til at blive lavet lidt arbejde for at sætte det i god stand. En tømrer fra firmaet kom ud og kiggede på vores tag og gav os et godt tilbud på at få lavet et nyt tag – Han vurderede at der var behov for at lægge et helt nyt tag. Så hvis man står i den kedelige situation, hvor der behov for at få lavet et nyt tag her på Sjælland, så tøv ikke med at tage fat JM-entreprise. De har i hvert fald min varmeste anbefaling.