Står i lige som os, og skal til at starte på Sommeren helt store bygge eller renoverings projekt i enten hus eller i have?
I så fald, så vil jeg dele ud af vores erfaringer med leje af container til netop sådanne projekter. Det er virkeligt det hele værd, det giver os langt bedre tid, vi er hurtigere færdige og så er det billigere end man en endeligt tror – og helt uden besvær.

At skulle leje en container, lyder i udgangspunktet ret besværligt. Men her de seneste år, har vi igennem firmaer Steen Tofteng  , haft lejet en container til vores enten have eller byggeprojekt.
Lad mig starte med at gøre dig klogere på, hvordan vi gjorde før vi begyndte at leje en container.
Hvert år – normalt i Juli, bruger vi en lille uges tid plus minus på et have eller byggeprojekt. Sidste år   rev vi for eksempel vores gamle carport ned. Hvor vi efterfølgende lagde sten og dermed fik en lille nye terrasse.
Førhen brugte vi altid en lille trailer og eller fyldte bilen til renden med affald, det var noget så besværligt, det tog langt flere timer og krævede en masse ture frem og tilbage fra genbrugspladsen og sidst men ikke mindst en større omgang rengøring af vores bil.
En aften havde vi besøg af nogle familie-venner, der lige som os, havde en helt store årlige tur. De nævnte at de normalvis lejede en container igennem Steen Tofteng. I og med at det store projekt stod for døren, så var det noget vi måtte prøve.
Vi kontaktede derfor Steen Tofteng og fik hurtigt aftalt en dag for leje af container samt levering heraf. Dagen før ankom den container vi havde lejet, til tiden og blev sat pænt af. Og her kommer det smarte! Vi havde nemlig på forhånd aftalt hvor længe vi ville leje containeren. På sidst aftalte leje dag,  kommer Steen Toften selv og henter containeren og bortskaffer vores affald – det er smart!
Det har sparet os for mange timers kørsel og rengøring. Vi har sparet mange timers arbejde vi har kunne bruge andre steder, vi har kunne smid ekstra meget ud
Alt i alt – så vil vi på det varmeste anbefale at leje en container hvis i også skal lave et sådanne projekt her. Vi har som nævnt benyttet os af firmaet Steen Tofteng, så vores anbefaling går naturligvis ud til dem.