Elsker du at rejse de samme steder hen, fordi det lige er dig? Elsker du at nyde andre landes kulturer og føler du dig hjemme ligesom i Danmark? I så fald bør du stærkt overveje et køb fast ejendom i det pågældende land, som du har passion for, og etablere et “andet” hjem. For at finde den rette bolig, der passer til dig og din families behov, kræver dette dog at finde den rette samarbejdspartner med de rette kompetencer, og hertil vil vi komme med en anbefaling af en virksomhed, som vi har haft god erfaring med: 

 En af de virksomheder, som hjælper danskere til at etablere bolig i udlandet er EDC Max Immo, som står bag mæglerfirmaet EDC Poul Erik Bech A/S. EDC Max Immo hjælper danskere til at finde den rette bolig i det flotte Frankrig med deres stærke team bestående af 2 lokalkendte landsmænd, Nick Worm og Jesper Skjold, den svenske medarbejder Johanna Malmberg og 4 franske medarbejdere, til de fransktalende.

EDC Max Immo kan altså være  en kompetencerig partner, der vil være med til at realisere jeres families drømme om en attraktivt udenlandsk bolig, og da virksomheden er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, kan i forbeholde jeg trygge i ejendomhandels processen, da dette i store træk betyder at virksomheden yder dansk købetryghed, såfremt forholdende i Frankrig tillader det.

Det der dog skal tages i betragtning ved handel om fast ejendom i Frankrig ligegyldigt om man samarbejder med et dansk mæglerfirma, er at man ikke længere er underlagt den danske lovgivning, men heristedet den franske lovgivning og franske normer. Dette betyder for dig som køber, at aftaler indgås udelukkende med franske mæglerfirmaer og at der kun vil fremkomme informationer om de udbudte ejendomme, der er sædvanlige for franske ejendomshandel.

Så går dine rejser ofte til samme destination, så se at køb en udenlandsk bolig som du kan føle dig hjemme i under dit ophold!