En af mine investeringer sidste år var at investere i to hjertestartere hos foerstehjaelp-shoppen.dk – en til hver sal i huset. Det kan virke lidt som at gå med både bælte og seler, men jeg har mærket på egen krop, hvilken forskel en hjertestarter kan gøre. Sidste jul blev holdt hos min mormor og morfar. Min morfar fik lavet en tripple-bypass-operation for nogle år siden, og derfor købte vi to hjertestartere og instruerede min mormor i, hvordan de skulle bruges. Heldigvis er de jo mega anvendelige, og min mormor monterede hjertestarteren lige ved siden af amagerhylden – cirka midt i huset… Og så under julemiddagen skete det…

Det reddede min morfar – Køb en hjertestarter til hjemmet
Da morfar spurgte efter sovsen, tog han sig pludselig til sin venstre overarm, og jeg så med det samme frygten spredte sig i min mormors øjne. Hun kunne med det samme genkende situationen. ”Få ham ned på gulvet”, råbte hun, mens hun for ud til hjertestarteren og fik den ned af væggen. Min far og jeg fik placeret morfar på gulvet, der gispende stadig to sig til overarmen – hans læber havde allerede fået blå nuancer. Mormor placeret hjertestarteren på hans bryst og med et var blodproppen forpasset og farven i morfars ansigt blev normal igen. Efter den episode blev jeg nødt til også at købe hjertestartere, jeg ville følge mig ansvarlig, hvis jeg ikke havde de nødvendige hjælpemidler – det behøver jeg ikke, bekymrer mig om nu.

Førstehjælpsshoppen – Køb en hjertestarter her
Køb en hjertestarter her hos førstehjælpsshoppen. Leveringen var superhurtig, og produktet er det bedste på markedet. For mig handler det om, at mormor skal kunne føle sig tryg, når hende og morfar er her. Ja, det kan jo ske for hvem som helst, og jeg vil bare gerne kunne handle, hvis det forfærdelige skulle ske. Så mit råd er – Køb en hjertestarter til hjemmet – helgarder jer – det giver ro.

Posted in: Gode råd.
Last Modified: september 30, 2019