Der er mange fordomme om vikararbejde, og nogle af disse bygger på at et vikarjob  ikke formår at skaberen personlig sikkerhed i ens arbejdsliv og økonomiske situation, som ved et andet normalt fuldtidsarbejde.

Dette er dog langt fra sandheden, jeg har selv været gennem flere forløb med vikararbejde gennem et vikarbureau i København og mere specifikt Frederiksberg, hvor jeg blev ansat og modtog månedlig løn, feriepenge og yderligere uden nogle form for komplikationer – det eneste, jeg oplevede af forskelle, var de varierende arbejdssteder og arbejdstider som er en del af et vikarjob, både som ufaglært og faglært.

Dette betyder også at vikararbejde giver en friheden, til at vælge hvor og hvornår du vil arbejde, samt hvad du ønsker at arbejde med. Det kan være at du vil arbejde og finde tømrer job, elektriker job, maler job, struktør job, smed job, svejser job eller noget helt andet. Der er rig med muligheder, herunder udvidelse af netværk og opnå en massevis af erfaring indenfor arbejdsmetoder og  forskellige erhverv i en masse spændende virksomheder, hvor der samtidig kan være mulighed for at nå videre i karrieren og opnå en fast stilling. Vil du arbejde eksempelvist prøve dig selv af inden for byggebranchen som gravekoordinator  kan du ansøge om et struktør job hos Viktech.dk

Attraktive forhold ved vikarjob 

Udover friheden som fordel ved vikarjob, der giver fleksibilitet til at få hverdagen til at hænge sammen, er et vikarjob også en perfekt mulighed for nyuddannede faglærte eller ufaglærte, der ønsker erfaring inden for et fag, for at finde ud af om, dette er hvad de brænder for. Grundlæggende kan man sige, at et vikariat er et arbejdsliv med frie rammer – Se på følgende, hvis du ønsker svejser job

At vælge det rigtige vikarbureau i København, Frederiksberg eller anden geografisk placering er naturligvis væsentligt for glæden i dit arbejdsliv. Her er min erfaring med vikarbureauet Viktech, der søger både ufaglærte og faglærte arbejdere, af særlig høj klasse. Overenskomsten blev grundigt overholdt, og de holdt løbende kontakt med mig under mit vikariat for at sikre, at både jeg og arbejdspladsen var tilfredse med output af vikariatet, samt gjorde mig opmærksom på eventuelle kurser og uddannelser, der må være i min interesse. Alt i alt en rigtig fed oplevelse jeg fik mig, da jeg tog mod et struktør jøb, der ledte mig til min første fuldtidsstilling.

Posted in: Byggeri.
Last Modified: oktober 14, 2016