Skimmelsvamp kan være en bet, vi har derfor lavet en lille guide her om hvordan man kan forebygge mod det.

Gode råd for at forebygge mod svamp

  1. Første step er at sørge for ikke at have fugtige rum, og rigtig go udluftning. Det er specielt vigtigt i områder såsom badeværelse, bryggers eller køkken hvor der oftere er fugtigt. Det også vigtigt at hvis du taber noget væske, at få alt op, også de besværlige steder så det ikke sumper.
  2. Altid vær obs på regn, og eventuelt vand der kan komme ind i huset. Fugtige vægge kan danne både vandskade og svamp. Det er specielt typisk hvis man glemmer at lukke et vindue.
  3. Sørg for at få luftet ud, ud med alle den dårlige og indelukkede luft, og ind med alt den friske og tørre luft.
  4. Eventuelt få taget en test af et professionelt firma, såsom skimmelremove.dk. Skimmelremove er et professionelt skimmelsvamps firma som både laver målinger, bekæmper og hjælper med at affugte rum der har brug for det.

Valg af firma til hjælp

Det kan nemlig være en rigtig god idé hvis du syntes kælderen er lidt mere fugtig end den burde være, at få en professionel til at kigge på det. Det er nemlig meget nemmere at forebygge, end at fjerne det efterfølgende, og ganske meget billigere. Derfor kan du med fordel få en skimmelsvamps undersøgelse, efterfulgt af en fuld behandling, eller bare en affugtning hvis det er det der er brug for. Vi anbefaler stærkt Skimmelremove.dk, da de har mange års erfaring inden for branchen, samt tilbyder en rigtig konkurrence dygtig pris. Med dem kan du trygt sove, og være sikker på de kommer til bunds i det.  Vi har tidligere haft brug af dem personligt, og de var diskrete, renlige og rigtig hurtige i deres opgave om at fjerne det. Så hvis det lyder som noget for dig, check deres hjemmeside ud og få eventuelt et bud på hvad du har brug for hjælp med.

Posted in: Byggeri.
Last Modified: september 18, 2019