For nogle år tilbage byggede min familie og jeg vores nye bolig. Vi har dog leget med tanken om at flytte i noget andet, da vi reelt set har brug for mere plads inden længe, da der er en familieforøgelse på vej. Dog er vi stadig ikke helt sikre på om vi vil sælge vores hus, da vi stadig er glade for at bo her ud fra beliggenhed og omgivelser. En anden ting der afholder os fra at gøre alvor af vores tanker, er hele processen der følger med at sælge sin bolig samtidig med bekymringen om, hvor attraktiv vores bolig vil være på boligmarkedet, og dermed hvor længe vi skulle gå i denne uvished om boligsalg.

Det virker for os en smule omstændigt at sætte en stor vurderingsproces i gang hos en ejendomsmægler, da vi først skal booke et møde, sørge for at være hjemme i en travl hverdag, og som sagt slet ikke er sikre på om vi ønsker et eventuel salg på nuværende tidspunkt.
Til at klare alt dette besvær fandt vi på en boligservice ved navn bolighed. Her fik vi hurtigt og effektiv svar på mange af vores bekymringer omhandlende vores boligsalg. På bolighed kunne vi på få minutter få sat en værdi på vores bolig, så vi på ingen tid fik en fornemmelse af, hvor vi prismæssigt befandt os. Yderligere fandt vi en måske-til-salg funktion, hvor vi uden besvær kunne få et ide om, hvor interessant vores bolig og boligområde ville være for en potentiel køber. Denne funktion fandt vi ikke andre steder end på bolighed, og vi vil klart anbefale familier i en tilsvarende situation om at undersøge mulighederne på bolighed, da vi selv blev yderst positivt overrasket over disse, som også indeholder flere end det beskrevede.

Vi håber vores lille fortælling kan hjælpe nogle af jer læsere på vej.