Jeg er ejer af et mindre firma, som har været igennem en rigtig god periode. Da vi  har været i stærk vækst og så til at udvide, besluttede vi at det var høje tid at få et mere professionelt konference rum og nye kontor møbler, da vi forventede nye kollegaer snart. Da det er en meget uformel arbejds plads, lavede vi en mindre tur ud af det, og tog sammen afsted for at kigge på diverse møbler. Da det var en større investering, tænkte vi det ville være rart at prøve og føle de møbler vi kiggede på. Da vi kom ud var der en masse nydelige møbler og vi fandt en masse ting vi gerne ville have. Desværre da vi fik samlet en prisliste, kunne vi hurtigt se, at det var langt over vores budget. Vi tog tilbage til kontoret en smule slukøret og brainstormede en smule.

Da vi mødtes efter weekenden, sagde en af kollegaerne, at han havde snakket med et familiemedlem. Deres arbejdsplads havde købt brugte møbler på nettet hos HolmrisB8Online og havde sparet en masse penge. Det skulle eftersigende have været supernemt og produkterne var i fin stand. Vi hoppede alle sammen på vores maskiner og surfede lidt rundt på deres hjemmeside. Vi fandt tilsvarende eller lignendemøbler, til vi fandt i butikken. Vi fik snildt samlet alt sammen i en indkøbskurv, for at lave en pris sammenligning. Prisen var ganske rigtig en del lavere. Vi endte med at købe hos dem, og fik shoppet konferenceborde og stole, samt kontorborde og stole. Udover det var der nogle penge til overs, og vi havde også råd til en ny kaffemaskine med et langt flere indstillinger. Vi var dog lidt skeptiske over online køb, men gjorde det alligevel da prisen var så god. Varene kom ikke længe efter og vi fik dem hurtigt pakket ud på kontoret. Vi kunne rigtig nok se, at de var næsten som nye. Vi fik hurtigt skiftet det gamle ud med det nye.

Alt i alt var det en utrolig positiv oplevelse. Inden vi kom ind på online shoppen, var vi i tvivl om vi f.eks. ville være i stand til at finde matchene konferencestole, men det var intet problem. Jeg sidder nu fra min nye kontorstol og skriver det her indlæg. Det er omtrent en halvanden måneds tid siden vi handlede hos HolmrisB8online, og vi har været vældig tilfredse og de har de varmeste anbefalinger her fra.

Posted in: Erhverv.
Last Modified: august 26, 2019